Skip to main content
 

Lager til leie for din bedrift

Vi vet at å lagre varer ikke er noe bedrifter tjener penger på. Vi vet også at bedrifter trenger litt lager for å kunne tilby kunden det de ønsker – når de ønsker det. Vi kan tilby lager i den størrelsen du trenger, med lett tilkomst og adgang til en pris som gjør det lett å velge Oslo Minilager. Er du gründer og trenger plass til varelager, så ta kontakt med oss så vi kan se om vi kan finne en god måte å hjelpe deg med å satse videre.

Typiske bedriftskunder som leier billig lager i Oslo som lagtidsleietagere hos Oslo Minilager As er:

Lager for håndverksbedrifter

Vi leier ut fleksible og svært tilgjengelige lager for håndverksbedrifter sentralt på Ulven i umiddelbar nærhet til populære butikker som Right Price Tiles, Mega Flis, Byggmakker, Obs Bygg med flere. Vi opplever at behovene er ulike og varierer litt over tid og at våre kunder derfor er fornøyd med at vi kan tilpasse lagerstørrelser og variere med både varme lager, kalde lager og containerlager. Ofte vil en kombinasjon av å leie container eller kaldt lager sammen med et mindre varmt lager være den perfekte løsning for å ha maksimal tilgjengelighet, på samme sted og samtidig få en billig lagerplass i Oslo på sentrale Ulven.

Arkivlager

Flere av våre kunder ønsker å leie lager for oppbevaring av bedriftsarkiv. Lagring av bilag og ulike dokumenter er godt egnet hos oss. Vi anbefaler da varme lager og kan tilby størrelser fra 1 kvadratmeter for at du ikke skal betale mer enn trenger. Du kan enkelt disponere ditt dokumentlager når du selv vil og vi kan også selvfølgelig formidle flyttetjenester i Oslo for flytting og levering av dine bilag.

Lager for nettbutikker

Det er mange små og mellomstore nettbutikker som etterspør minilager for effektiv og rimelig lageroppbevaring av sine produkter. Vårt bedriftslager i Oslo ligger unikt plassert med Bring som nærmeste nabo, noe som gjør at selskapene bruker minimalt med tid på å transportere varer for for sending. Vår bedriftslagring er også populære lager fordi firma opplever at vi har korte avstander og tilrettelagt utstyr for å effektivt hente og levere varer på våre lager.

Kontor til leie og lagerplass på samme sted

Bedrifter som ofte starter som enkeltmannsforetak og små AS som har vært kunde hos oss en stund spør oss tidvis om leie av rimelig kontor. Siden Persveien 32 er vårt hovedkvarter så kan det hende at vi kan tilby billige kontorer og parkering gjennom Persveien Eiendom As.

Da får du kontor og lagerplass på samme sentrale plass på Ulven i Oslo.

Ta kontakt
vi vil prøve å hjelpe deg med de ressursene vi har.