Skip to main content
 

Om oss

Vi er små, fleksible og vi vil gjøre minilager tilgjengelig for alle til en fornuftig pris. Vi tenker at lager i Oslo er noe de fleste av oss trenger mer av – alltid eller av og til.

Oslo Minilager er tilgjengelig for alle typer lagring. Om du har for mye sykler som stjeler plassen din til smørebod på vinteren, eller er du student som trenger å mellomlagre tingene for sommerferien, om du rydder i hus eller leilighet for å gjøre det salgbart før visning, kanskje har du arvet saker som du ikke vet hvor du skal plassere akkurat der og da? Vi jobber for å ha fleksible og tilgjengelige lager som dekker alle lagringringsbehov i Oslo. Fra stort til smått og kort til lange leieforhold så skal vi alltid ha fleksible løsninger og hjelpe deg med et glimt i øye.

Hos Oslo Minilager bestiller du enkelt ditt eget minilager på nettet. Du kan få umiddelbar tilgang til lageret eller booke det til en bestemt dato frem i tid. Som kunde blir din mobiltelefon din moderne nøkkel for å komme inn i lagerbygget, i ditt private lager har vi gjort klar en unik hengelås med nøkler som bare er dine. Alle våre lager er bygget i stål og er designet for at de tingene du er glad i skal stå trygt – uten innsyn. Vi er også stolt over å kunne tilby lager i Oslo der alle bevegelser blir monitorert og vurdert gjennom døgnkontinuerlig bemannet videoovervåkning.

Film om Oslo-Minilager

Bli med inn å se hvordan vi har det hos Oslo-Minilager.

Samarbeider med Natteravnene

Vi er ikke bare opptatt av å ta vare på tingene du er glad i. Vi er også opptatt av trygghet for menneskene du bryr deg om. Derfor støtter vi Nattravnene om å gjøre gater og veier til trygge områder for alle og å utvikle arbeidet deres mot rus og skadeproblematikk.

Oslo Minilager - Lager for private og bedrifter -
Oslo Minilager - Lager for private og bedrifter -
Norwegian Selfstorage Association

Oslo Minilager AS er medlem av Norwegian Self Storage Association (NSSA). Vi er medlem fordi vi mener at NSSA er et kvalitetsstempel og pådriver for at lager i Oslo som bransje skal levere høyest mulig standard. Vi i Oslo Minilager AS jobber kontinuerlig med å utvikle.