Skip to main content
Privat Lagring

Mesteparten av våre leietagere bruker våre lager i Oslo for å oppbevare møbler, klær og sportsutstyr når de flytter. Vi opplever også økende etterspørsel etter sesonglager i Oslo som et billig lageralternativ til å kjøpe mer lagerplass i Oslo. Enten du trenger lager for en kort periode, på ubestemt tid eller på åremål så gjør vi vårt beste for å hjelpe deg med fleksibel, sikker og billig lagerplass i Oslo.

Mellomlager når du flytter

Det er store forskjeller på behov for lagerplass i en flytteprosess. Noen flytter selv mens andre benytter flyttebyrå. For å møte de ulike behovene for lagring i Oslo kan vi tilby en rekke ulike størrelser på varme og kalde lager, samt containerlager.  Alle våre lager er bygget i stål, tørre og uten innsyn. Flytter du selv er våre lager lett tilgjengelig med korte avstander fra bil til din bodplass. Ønsker du å benytte flyttebyrå vil lagerleie hos oss sørge for at de bruker minimalt med tid for å sette eiendelene dine trygt inn på lageret.

Privat ekstrabod for lagring av sesongutstyr

Stadig flere ønsker å leie lager for å avlaste leiligheten med sportsutstyr og andre eiendeler som bare benyttes visse tider av året. Med dyre eiendomspriser her i Oslo synes våre kunder det er fornuftig å ikke benytte soverom nummer 2 som ekstralager i leiligheten til å oppbevare ski og julepynt om sommeren eller sykkel og grill om vinteren. Hos oss vil ditt private lagringsplass være tilgjengelig når du selv ønsker å for eksempel hente ut skiene for en sommertur eller legge hagemøbler vekk før snøen kommer.  Vi tilbyr også ”all inclusive” løsninger i samarbeid med www.osloflyttehjelp.no som leverer og henter dine sesongvarer.

Andre bruksområder

Andre hyggelige kunder hos oss bruker vårt sentrale Oslo-lager til oppbevaring av kunst eller som en bod for oppbevaring av arvegods og gjenstander fra dødsbo. Mange ønsker også å rydde ut av leiligheten når de skal på ferie eller på utenlandsopphold med jobb fordi de skal  leie ut hus eller leilighet for en periode.

Uansett behov lover vi å tilby fleksibel og billig lagerplass i Oslo.