Skip to main content
Nyheter

Nyhet! Vi bytter heis!

By 15. juni 2018april 25th, 2023No Comments
Oslo Minilager - Lager for private og bedrifter -

Andre tar velfortjent ferie, hos oss skal sommeren brukes til å gjøre vår Oslo lagerplass enda bedre.

Fra vår oppstart har vår store, solide og trofaste heis gjort en skikkelig god jobb. Etter snart 60 år i aktiv tjeneste er det som den gang var høyeste standard innen sikker og effektiv løfteteknikk blitt foreldet. Vi har store forventninger til at den nye heisen skal bidra til det som vi vet er viktig for alle som har gleden av å ha sitt eget lager. Lett tilkomst, korte avstander og god plass til enkel logistikk. Med brede automatiske dører, samme store gulvareal og enda bedre takhøyde skal ny heis bidra til lett og enkel bruk for alle som bruker vår Oslo lagerplass. Vår ambisjon er at  Oslo Minilager skal lager din Oslo lagerplass enda enklere. Vi er derfor stolt at vi fra august også vil tilby alle kunder å benytte direkte adkomst til heis dirkete fra utsiden av bygget.

Under er spørsmål og svar på hvordan bytte av heis vil påvirke oss gjennom sommeren:

 

Når er heisen ute av drift?

Heis vil være ute av drift 16. juni til 10. august 2018.

 

Kan jeg bruke lageret?

Klart du kan. Lageret er åpent som normalt alle dager, 06 – 23, men da kun ved bruk av trapp. Nye kunder som ønsker lager kan også ta kontakt så skal vi prøve å koordinere et sømløst oppsett der dine ting blir fraktet inn på ditt lager av proffe flyttemannskap.

 

Vil arbeid i heisen påvirke på annen måte?

Det vil tidvis være støy fra heissjakten. Mesteparten av arbeidet vil skje inne i heissjakt som vil være avstengt og forseglet inn mot lager. Det vil også bli stående noen containere langs veggen på venstre side av rampen med materiell for heismontørene.

 

Hva gjør jeg om jeg skal flytte ting til / fra lageret?

Du kan bruke lageret som normalt. Trenger du hjelp til å flytte i denne perioden så ta kontakt med Oslo Minilager på:

mail: post@oslo-minilager.no  eller tlf: 900 72 068. Vi vil da sette deg i kontakt med Oslo Flyttehjelp As som har lovet å hjelpe alle våre kunder, om de får 48 timers varsling.  Du kan lese mer om Oslo Flyttehjelp er: https://www.osloflyttehjelp.no/

Leave a Reply